Üdvözlet az alapítótól

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt a Lupovici Ügyvédi Iroda honlapján!

Dr. Lupovici Jack ügyvéd vagyok, a Lupovici Ügyvédi Iroda alapítója. Jogi diplomámat 2004-ben szereztem meg az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán, a szakvizsgát követően 2008-ban alapítottam meg saját Ügyvédi Irodámat.

Büszkén mondhatom, hogy Irodánk több mint egy évtizedes fennállása alatt sokrétű és változatos ügyfélkört alakított ki magának. A nemzetközi cégek és multinacionális vállalatoktól kezdve a tevékenységi körében regionális szinten élenjáró gazdasági társaságokon át egészen a kis- és középvállalatokig majdnem minden gazdasági szereplő megtalálható benne, továbbá jelentős számban képviselünk magán személyeket különféle polgári jogi és büntetőjogi ügyekben. Kijelenthetem, hogy Irodám egyik kiemelt célja ügyfelei dinamikus gazdasági fejlődése, növekedése. A nemzetközi tapasztalatok és kapcsolatok nagyban hozzájárultak ahhoz, szolgáltatásaink mára nem csak az Európai Unió területén, hanem a tengerentúlon is elérhetővé váltak. Az általános jogi tanácsadás mellett, kiemelkedő üzleti megoldásokat kínálunk, amelyek eredményességére számtalan pozitív visszajelzés és ügyfeleink sikere a garancia.

Munkánk során a vállalati Ügyfeleink által kijelölt gazdasági célokat, elképzeléseket lépésről-lépésre haladva, minden apró részéletre kiterjedően megvizsgáljuk, a jogszabályi környezetet elemezve érdemi és hasznos állásfoglalásokat állítunk össze, amelyek a megbízható növekedést, bővülést szolgálják a hatékonyság és gazdaságosság legmesszebb menőkig történő figyelembevételével. Innovatív és praktikus megoldásainkkal új perspektívákat nyitunk meg. Ügyfeleink mindig tudják; üzleti ügyeik biztos, hozzáértő kezekben vannak.

A munkavégzésünk fontos sarokpontja, hogy együtt gondolkodunk az ügyféllel; azonosulni tudunk az ügyfelek céljaival, és ezzel azonos sávszélességre kerülve, minden rezdülésüket megfigyelve, közösen határozzuk meg a leghatékonyabb és legnagyobb sikert hozó lépést. A folyamatosan változó piaci viszonyok újabb és újabb kihívásokat tartogatnak, amelyeket innovatív megoldásokkal és kellő magabiztossággal kezelünk.

A vállalati ügyfelek mellett, a magánszemélyek igényeit is maximálisan ki tudjuk szolgálni. Ez az ügyfélkor tapasztalataink alapján érzékenyebb, bizalmatlanabb; ezt rendszeres kapcsolattartással, türelemmel és a bizalom kialakításával igyekszünk oldani.

Igyekszünk megőrizni a közvetlenséget, amely hozzájárul a bizalmi viszony építéséhez, valamint annak elmélyítéséhez. A közvetlenség ügyvédi irodánk esetén különösen fontos; munkánk során egyszerre tudjuk vegyíteni a multinacionális ügyvédi irodák professzionalizmusát, valamint a kisebb ügyvédi irodák személyes, belsőséges hangulatát.

Úgy gondolom, hogy a rohamosan fejlődő világban rendkívül fontos a nyelvismeret. Különösen igaz ez az üzleti életre. Öt nyelven beszélek folyékonyan, tárgyalóképes, felsőfokú szinten. Irodánk minden munkatársa kiemelt jelentőséget tulajdonít a nyelvtudás, különösen a jogi szaknyelv elmélyítésének, ami lehetővé teszi azt, hogy az Iroda magyar, német, angol és héber nyelvű Ügyfeleinknek nyújtson jogi szolgáltatásokat.

Véleményem szerint, a XXI. század megújuló jogi kihívásainak egy sikerorientált, innovációra nyitott, a gazdasági, kereskedelmi és nemzetközi pénzügy jog világában otthonosan mozgó proaktívan cselekvő ügyvéd csapat tud csak eleget tenni. Alkalmazottaink, együttműködő partnereink jogi tanácsaikkal ezt az újgenerációs ügyvédképet erősítik, akik nemcsak lépést tudnak tartani a világgazdaság folyamatos történéseivel, hanem képesek annak alakítására, formálására is.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaimmal készséggel állunk az Ön rendelkezésére, akár joggal, akár üzleti tevékenységével kapcsolatos ügyben fordul hozzánk.

Érdeklődését megköszönve, tisztelettel üdvözli:

Dr. Lupovici Jack

Irodavezető ügyvéd