Bemutatkozunk

Kedves Ügyfelünk!

Üdvözöljük a Lupovici Ügyvédi Iroda honlapján. Irodánk széleskörű szaktudással és gyakorlattal rendelkezik, mind a büntetőjog, mind a polgári és gazdasági jog területén. Hazai és nemzetközi sikereink kulcsa a precíz munkavégzés, munkatársaink felkészültsége, sikerorientáltsága és elhivatottsága. Célunk, hogy az adott jogi problémákat maximálisan, minden kérdésre és kétségre kiterjedően feltérképezzük és érdekeit a legmesszebb menőkig képviseljük. A Lupovici Ügyvédi Iroda több, mint 10 éves tapasztalata könnyed magabiztosságot nyújt a mai, folyamatosan változó és átalakuló nemzetközi és magyar jogszabályi környezetben.

Amennyiben honlapunk alapján úgy ítéli meg, szívesen megbízna bennünket, hogy képviselhessük ügyét, esetleg egy jogi kérdésben tudunk Önnek szakértelmünkkel segíteni, kérjük keresse fel irodánkat Elérhetőségeink egyikén.

Amit ügyfeleinknek kínálunk

Hatékony ügyintézés

Megbízás esetén valamennyi, az üggyel kapcsolatos feladatot átvesszük Öntől, az ügy hátterének megvizsgálásától kezdve az adminisztrációs tevékenységekig, így az ügyintézés gyorsan és gördülékenyen zajlik. Ön ezzel rengeteg időt és energiát spórol meg, nekünk pedig megkönnyíti munkánkat a teljes és minden részletre kiterjedő ügykezelés. Irodánk munkatársai bármikor alapos és naprakész információval tudnak szolgálni az ügyében. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy irodánk tagjai minden egyes, folyamatban lévő ügyet megismerjenek, így egy esetleges megbetegedés, szabadságolás során is felkészülten tudunk választ adni ügyfeleink kérdéseire.

Közérthetőség

A jogi munka során törekszünk arra, hogy ügyfélközpontúan, laikusok számára is érthetően kommunikáljunk ügyfeleinkkel. Megbízásunk során maximálisan érthető és elfogadható tájékoztatást nyújtunk ügyfeleink számára, ügyelve arra, hogy Ügyfeleink teljes képet kapjanak munkánkról, és az üggyel kapcsolatos jogszabályi hatérről.

Személyre szabott díjazás

Irodánk tagjainak professzionális munkáját az együttműködés során Ön is megtapasztalja majd; azonban fontos kiemelnünk, hogy munkánk ellátására a szükségesnél magasabb munkadíjjal sosem terheljük Ügyfeleinket.

Szakértelem

Ügyvédeink és ügyvédjelöltjeink a jog más-más területeire szakosodnak, valamint különböző jogterületeken rendelkeznek tapasztalattal és szakmai gyakorlattal, így bármilyen jogi problémája akad, nálunk biztosan sikerül megoldást találni rá. Fontosnak tartjuk, hogy Irodánk munkatársai folyamatosan képezzék magukat, hogy mindig naprakész információkat nyújthassunk Ügyfeleinknek.

Megbízhatóság

A sok éves tapasztalatunk alapján állítjuk, hogy az ügyvéd munkájának egyik legfontosabb alappillére az Ügyfél és az általa megbízott ügyvéd bizalmi viszonya. Ügyvédi megbízásunk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ügyfeleink maximális bizalmát kiérdemeljük. A megbízásunk során tudomásunkra jutott adatok, tények és információk ügyvédi titoknak minősülnek, amelyet a törvény szigorúan véd. Az ügyvédi titkok megőrzésére kitüntetett figyelmet fordítunk és ügyelünk arra, hogy Ügyfeleink adatai, és az Iroda által kezelt ügyekkel kapcsolatos információik ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe.