Kapcsolat

Közlemény:

Ügyvédi irodánk átmenetileg szünetel. Szolgáltatásainkat ebben a köztes időszakban dr. Hazay Lajos ügyvéd kollégánk látja el.

Tel:       +36 30 530 6671
E-mail: hazayiroda@gmail.com

Irodánk Budapest központjában Újbuda legfrekventáltabb részén található. Ügyfeleinket előzetesen egyezetett időpontban fogadjuk, munkanapokon délelőtt 10 és délután 19 óra között.

Cím:      1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 5.

Levelezési címünk:
Lupovici Ügyvédi Iroda
Pf.: 40.
Budapest
1518

Az Ügyvédi Iroda Budapest központjában, a XI. kerületben, Újbuda szívében az Allee bevásárlóközpont (volt Buda Skála) tőszomszédságában található. Az Ügyvédi Iroda Budáról és Pestről autóval és tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető.

Ügyvédi Iroda adatai:

Neve: Lupovici Ügyvédi Iroda
Nyilvántartási száma: 3021
Irodavezetője: Dr. Lupovici Jack ügyvéd
Adószáma: 18266322-2-43
Közösségi adószám: HU18266322
Nyilvántartó Szervezet: Budapesti Ügyvédi Kamara

Onilne Adminisztráció

Kiemelt hangsúlyt fektetünk az online ügyvédi ügyintézésnek. Bizonyos előkészítő iratokat, szerződés tervezeteket e-mailben küldjük meg ügyfeleinknek. Az ügyvédi munka elektronizálása hatékonyabbá és gördülékenyebbé teszi az ügyvéd-ügyfél kapcsolatot. Az online ügyintézés elősegíti a tőlünk földrajzilag távolabb lévő ügyfelekkel való kommunikációt, az ügyvédi megbízást teljesítését.

Közlekedés és parkolás

Az Ügyvédi Iroda Budapest XI. kerületében található.  Az Ügyvédi Iroda mind tömegközlekedéssel mind autóval könnyen megközelíthető. Az autóval érkezők a környező mellék utcákban parkolhatnak vagy behajthatnak a Allee bevásárlóközpont 1200 parkolóhelyes mélygarázsába. A háromszintes mélygarázsba a Bercsényi utca felől lehet behajtani.

Újbuda néhány fontosabb csomópontja:

– Szent Gellért tér
– Móricz Zsigmond körtér
– Kosztolányi Dezső tér