Erősségeink

Gördülékeny ügyintézés

Az összes feladatot átvesszük öntől, az ügy hátterének felderítésétől kezdve az adminisztrációs tevékenységekig, így az ügyintézés gyorsan és gördülékenyen zajlik, és ön rengeteg időt megspórolhat. Irodánk közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az országos ingatlan-nyilvántartási TAKARNET rendszerhez, melynek segítségével naprakész információkat biztosítunk az ön számára.

Közérthetőség

A jogi problémák ügyfélközpontú megközelítése jóvoltából egyetlen beszélgetés alkalmával sem fogja úgy érezni, hogy nem érti pontosan, miről is van szó. Nem célunk, hogy a tudásunkat fitogtassuk, így mindig a jogi lehetőségek közérthető ismertetésére törekszünk.

Alacsony díjazás

Ügyvédeink szakértelmének értékét az együttműködés során ön is megtapasztalja majd; de a szükségesnél magasabb összeget sosem kérünk el ügyfeleinktől.

Szakértelem

Képzett ügyvédeink más-más területen szakértők; így bármi legyen is a problémája, biztosan tudunk segíteni. Folyamatosan tanulmányozzuk a jogszabályok változásait, hogy mindig naprakész információkat nyújthassunk önnek.

Megbízhatóság

Pontosan tudjuk, hogy munkánk egyik alappillére az ügyfél és az ügyvéd bizalmi viszonya. A tudomásunkra jutott ügyvédi titkok megőrzését magunkra nézve kötelezőnek tartjuk.

Ha azonnali jogi segítségére van szüksége, keressen meg minket most, és bízza ránk érdekei képviseletét!