Üdvözlet az alapítótól

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt a Lupovici Ügyvédi Iroda honlapján!

Dr. Lupovici Jack ügyvéd vagyok, a Lupovici Ügyvédi Iroda alapítója. 2004-ben végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán.

Büszkén mondhatom, hogy Irodánk ügyfélköre multinacionális vállalatokból, tevékenységi körében regionális szinten élenjáró gazdasági társaságokból tevődik össze. Irodám és annak ügyfélköre dinamikusan fejlődik, növekszik. A nemzetközi tapasztalatoknak és kapcsolatoknak hála, szolgáltatásaink mára országhatárokon átívelő. Az általános jogi tanácsadás mellett, kiemelkedő üzleti megoldásokat kínálunk, amelyek eredményességére számtalan pozitív visszajelzés és ügyfeleink sikere a garancia. Munkánk során egy fontos üzleti lépés jogi aspektusait maradéktalanul körüljárjuk, érdemi és hasznos állásfoglalásokat állítunk össze, amelyek a megbízható növekedést, bővülést szolgálják a hatékonyság és a jogszerűség figyelembevételével. Innovatív és praktikus megoldásainkkal új perspektívákat nyitunk meg. Ügyfeleink mindig tudják; üzleti ügyeik biztos, hozzáértő kezekben vannak.

A munkavégzésünk fontos sarokpontja, hogy együtt gondolkodunk az ügyféllel; azonos sávszélességre kerülve, közösen határozzuk meg a legnagyobb sikerrel kecsegtető lépést. A folyamatosan változó piaci viszonyok újabb és újabb kihívásokat tartogatnak, amelyeket innovatív megoldásokkal és kellő magabiztossággal kezelünk.

Igyekszünk megőrizni a közvetlenséget, amely hozzájárul a bizalmi viszony elmélyítéséhez. A közvetlenség nagyobb ügyvédi irodák esetén különösen fontos; munkánk során egyszerre vegyítjük a multinacionális ügyvédi irodák, valamint az egyéni ügyvédi működés előnyeit.

Úgy gondolom, hogy a rohamosan fejlődő világban rendkívül fontos a nyelvismeret. Különösen igaz ez az üzleti életre. Öt nyelven beszélek folyékonyan, tárgyalóképes, felsőfokú szinten. Irodánk minden munkatársa kiemelt jelentőséget tulajdonít a nyelvtudás, különösen a jogi szaknyelv elmélyítésének, ami lehetővé teszi azt, hogy az Iroda magyar, német, angol nyelvű okiratokat is készítsen.

Véleményem szerint, a XXI. század megújuló jogi kihívásainak egy sikerorientált, innovációra nyitott, a gazdasági jog világában otthonosan mozgó csapat tud csak eleget tenni. Ügyvédeink, együttműködő partnereink jogi tanácsaikkal ezt az új ügyvédképet, a feltörekvő új generációt erősítik, akik nemcsak lépést tartanak a világgazdaság folyamatos történéseivel, hanem maguk alakítják azt.

Amennyiben felkeltettem az Ön érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaimmal készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Látogatását, érdeklődését megköszönve, tisztelettel és barátsággal üdvözli:

Dr. Lupovici Jack

Irodavezető ügyvéd